Wie ben ik.

Mijn naam is Rinus Reeders. Geboren in oktober 1979 en woonachtig in het gooische Hilversum.

Op 15 jarige leeftijd begon mijn voorliefde voor de fotografie.
Na veel “gespeeld” te hebben met de spiegelreflexcamera van mijn oom, heb ik in Beverwijk op de bazar mijn eerste camera gekocht. Dit was een Zenit van Russische makelaardij. Al snel ben ik overgegaan op Nikon. Nu zo’n 8 camera’s verder, werk ik met 2x Nikon D750, diversen pro lenzen, flitsers en mobiele studio apparatuur.

Fotografie is voor mij een uit de hand gelopen hobby. Na veel kleine en grotere opdrachten heb ik besloten om me in te schrijven bij de KVK en naast mijn normale werkzaamheden bij de overheid als freelance fotograaf verder te gaan.
In de loop der jaren heb ik o.a. diverse trouwreportages, studiosessies, modellenwerk en evenementen gefotografeerd. Op dit moment ben ik met regelmaat foto’s aan het maken op diversen EDM (electronic dance music) evenementen voor o.a. Partyflock.nl en Club Life Magazine, maar ook voor de organisaties zelf.

Wilt u een leuke reportage van uw bruiloft, feest, evenement, reünie of een paar leuke foto’s van u, uw geliefde en/of uw kinderen of misschien zelfs van uw huisdieren in de studio of op locatie. Dan kunt u contact met mij opnemen via het contact formulier.

Verder stel ik u voor om de foto’s te bekijken in mijn “Portfolio” om zo een indruk te krijgen van wat u kunt verwachten.

Rinus Reeders

Back to Top